" Diegene die het restaurant gecreëerd heeft kan niet anders dan een geniaal man en een diepzinnig observator geweest zijn. "
Jean Anthelme Brillat-Savarin
(1755 - 1826)
" Pour Marino Raffaele,
un futur grand de la restauration..
ces petits secrets pour une fête quotidienne
fu grande sympathie "
Claude Terrail ( Augustus 1989 )
Marino Raffaele,
* lid van de orde der 33 meesterkoks van België
compagnon de la Toque Blanche - Patrons Cuisiniers
* ridder van de erewacht van de stad Keulen
Dé specialist van eend op de wijze van de
'Tour d'Argent' te Parijs
In de wijnkelder liggen de mooie Bordeaux- en Bourgognewijnen, het statige herenhuis waardig,
te wachten om door u geproefd te worden.
Al meer dan 30 jaar, sinds 1985, zorgen wij voor een hartelijke ontvangst van al onze gasten, die in het sfeervolle kader van ons restaurant kunnen genieten van gerechten uit onze verzorgde keuken en dranken uit onze goed voorziene wijnkelder.
Kunst en cultuur
Hugo Claus
Jean Daskalidès
Karel Dierickx
Carlos Fuentes
Philippe Herreweghe
Jan Hoet
Gerard Mortier
Wim Opbrouck
Oleg Popov
Jo Decaluwe